Rólam

Professzionális Szobafestő

Az én Sikertörténetem

Kiváló minőségű festő munkálatok 2015 óta

Lakics Márk – Szobafestő vállalkozó vagyok. 2015 ben hoztam létre saját vállalkozásomat miután haza jöttem németországból.  Célom a megrendelők elégedetségét kivívni, a nekik nyujtott szolgáltatásommal és szaktudásommal. A dinamikus fejlődéshez, új anyagok megismerése, használata, különféle elvégzett munkákon szerzett tapasztalat szükséges. Számtalan elvégzett munka van már a hátam mögött, apró munkától a hatalmas csarnokokig. Nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni! 

 

Szentül hiszem, hogy a becsületesség és a megbízhatóság meghozza a gyümölcsét! Ezért is mertem bele vágni és otthagyni a biztost a bizonytalanért. Mára ez jó döntésnek bizonyult, mivel szerencsére a németországban szerzett precíz és minőségi munkavégzési folyamatok nagy részben hozzá tettek a vállalkozásom sikerének! Ezzel együtt az ügyfeleim is nagyra becsülik a munkámat, mivel szívvel lélekkel dolgozom. Ne Feledjék! Ha minőség akkor Lakicsfestő!

Megvalósítani az emberek elképzeléseit, álmaikat, e szép és alkotó szakma által!

Az elégedett ügyfelek a legjobb visszajelzés erre, hogy jól végezzük a dolgunkat és jó úton a haladunk! 

Folyamatos fejlődés, újabb munka eszközök ,melyek emelik a munka minőségét és gyorsaságát!

Szakmai tudás bővítése, új anyagok kipróbálása és alkalmazása. Ezek azok a dolgok amiért megéri minden nap felkelni az ágyból! 

A megbízhatóság, lelkiismeretes munka végzés, a megfelelő kommunikáció és rugalmasság!

Bennem nem fog csalódni!

Év tapasztalat

Napi kávé

Elvégzett munkák

A minőség az első

Miért válasszon engem?

Határidőre befejezzük az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást. A festés-mázolás végeztével el fogunk takarítani magunk után, de már a munka alatt sem fogunk felfordulást csinálni, csak annyit amennyi feltétlenül szükséges.

Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. A munkánk minőségére személyes felelősséget vállalunk, és garanciális problémák esetén nem nyomjuk Önre a telefont.

Még a megoldhatatlan is megoldható!

Az alábbi munkákat tudom vállalni:

  • Festés
  • Mázolás
  • Lazúrozás
  • Tapétázás
  • Homlokzat festés (Dryvit)
  • Stukkó ragasztás
  • Díszitő munkák
  • Gipszkartonszerelés

Minőségi anyagokkal dolgozom

Teljesmértékben eldöntheti milyen anyagokat, festékeket szeretne.

Ingyenes árajánlat és konzultáció

Kérjen ingyenes árajánlatot. Továbbá információs konzultálásra is rendelkezésére állok.

Rólam

2015 óta elkötelezett a minőség iránt

A nevem Lakics Márk – Szobafestő vállalkozó vagyok. Hosszú ideig németországban dolgoztam, ahol megismerhettem a precíz és minőségi munkákat és azok kivitelezését. Mivel úgy éreztem, hogy az engem nem tesz boldoggá, ha másnak dolgozom így elköteleztem magam ahoz a döntéshez, hogy létrehozzam saját vállalkozásom magyarországon. Ez 2015 ben megtörtént. Célom a megrendelők elégedetségét kivívni, a nekik nyujtott szolgáltatásommal és szaktudásommal.

 

Gyors árajánlat kérése

Kérjen internetes árajánlatot

vagy hivjon: +36-30-986-9878

8 + 1 =