Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velem az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 30 986 9878

Email

info@lakicsfesto.com

Lakics Márk

AZ ÉN SIKERTÖRTÉNETEM

Kiváló minőségű festő munkálatok 2015 óta

Lakics Márk – Szobafestő vállalkozó vagyok. 2015 ben hoztam létre saját vállalkozásomat miután haza jöttem németországból. Célom a megrendelők elégedetségét kivívni, a nekik nyujtott szolgáltatásommal és szaktudásommal. A dinamikus fejlődéshez, új anyagok megismerése, használata, különféle elvégzett munkákon szerzett tapasztalat szükséges. 

Számtalan elvégzett munka van már a hátam mögött, apró munkától a hatalmas csarnokokig. Nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni! 

Szentül hiszem, hogy a becsületesség és a megbízhatóság meghozza a gyümölcsét! Ezért is mertem bele vágni és otthagyni a biztost a bizonytalanért. Mára ez jó döntésnek bizonyult, mivel szerencsére a németországban szerzett precíz és minőségi munkavégzési folyamatok nagy részben hozzá tettek a vállalkozásom sikerének!

Ezzel együtt az ügyfeleim is nagyra becsülik a munkámat, mivel szívvel lélekkel dolgozom. Ne Feledjék! Ha minőség akkor Lakicsfestő!

14év +

Tapasztalat

99%

Elégedettség

288 +

Munkálatok

228 +

Elégedett ügyfél

Rólam

Lakics Márk

2015 óta elkötelezett a minőség iránt

Lakics Márk

Szakember

A nevem Lakics Márk – Szobafestő vállalkozó vagyok. Hosszú ideig németországban dolgoztam, ahol megismerhettem a precíz és minőségi munkákat és azok kivitelezését.

Mivel úgy éreztem, hogy az engem nem tesz boldoggá, ha másnak dolgozom így elköteleztem magam ahoz a döntéshez, hogy létrehozzam saját vállalkozásom magyarországon.

Ez 2015 ben megtörtént. Célom a megrendelők elégedetségét kivívni, a nekik nyujtott szolgáltatásommal és szaktudásommal.

construction 22

A MINŐSÉG AZ ELSŐ

Munkálatok

 Festes - Mázolás

 Lazúrozás - Tapétázás

 Homlokzat festés Dryvit

 Stuck ragasztás

 Díszitőmunkák

 Gipszkartonszerelés

Összes szolgáltatás megtekintése
construction 12

KAPCSOLAT

Árajánlat kérésnél kérem adjon meg minél több információt, adatot amely segíthet egy pontosabb árajánlat elkészitésében.

Telefon

+36 30 986 9878