Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velem az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon

+36 30 986 9878

Email

info@lakicsfesto.com

Szolgáltatások

Még a megoldhatatlan is megoldható!

Garanciás munkálatok

Szobafestés

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Mázolás

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Lazúrozás

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Stukkó ragasztás

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Díszitőmunkák

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Gipszkartonszerelés

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Homlokzat festés

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Tapétázás

+

GARANCIÁS MUNKÁLATOK

Egyéb munkálatok

+

construction 33

Lakics Márk a legjobb választás

Miért válasszon engem?

Határidőre befejezzük az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást. A festés-mázolás végeztével el fogunk takarítani magunk után, de már a munka alatt sem fogunk felfordulást csinálni, csak annyit amennyi feltétlenül szükséges.

Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. A munkánk minőségére személyes felelősséget vállalunk, és garanciális problémák esetén nem nyomjuk Önre a telefont.

A szobafestés maga egy müvészet. A szoba színe határozza meg a napi hangulatunkat, azt hogy mennyire tudunk este jól aludni meg a közérzetünkhöz is jelentösen hozzá tesz. Ezért érdemes a szobafestésre olyan színeket alkalmazni, melyek jó hatással vannak az emberre. E színek közé a pasztell színek nagyon alkalmasak.

A fa felületeket óvni kell! Ezért a lazúrozás vagy akár mázolás nem elhanyagolható egy projektnél. Szép lazúr választása esetén, a fa elemeket még szebbé tudjuk varázsolni.

A stukkó ragasztása egy fontos lépés a díszítő elemek kreatív és esztétikus elhelyezésében. A stukkó egy gipszből vagy más anyagból készült díszítő elem, amely falakon vagy mennyezeteken kerül elhelyezésre. A ragasztás folyamata kulcsfontosságú a tartósság és a precíz kivitelezés szempontjából.

A díszítőmunkák nemcsak esztétikai értéket adnak egy helynek, hanem személyiséget is kölcsönöznek neki. A művészeti kifejezésmódok széles skáláját kínálják, és a tervező vagy művész kreativitásától függően változatos formákat ölthetnek. A részletekbe fektetett gondosság és az alkotás iránti szenvedély olyan helyeket eredményezhet, amelyek egyediek és inspirálóak, létrehozva egy olyan környezetet, amely örömet és szépséget sugároz.

Szabad anyagválasztás

Megbízhatóság

Teljesmértékben eldöntheti milyen anyagokat, festékeket szeretne.

A felújítás nem csupán az épületek külső frissítését jelenti, hanem egy olyan folyamatot, amely során az otthon vagy más ingatlan megújul, modernizálódik és a tulajdonos igényeinek megfelelően átalakul. A felújítás lehetőséget kínál arra, hogy a régi és elavult elemeket friss és funkcionalitással teli formák váltják fel.

A gipszkartonszerelés egy rendkívül sokoldalú és népszerű építési technika, amely lehetővé teszi könnyű és gyors belső térelválasztások, mennyezetek és falburkolatok kialakítását. A gipszkartonszerelés alkalmazása a felújításoktól az új építésekig számos területen megtalálható, és számos előnyt kínál.

A homlokzatfestés, különösen a Dryvit rendszer alkalmazásával, egy hatékony és esztétikus módja a külső felületek megújításának és védelmének. A Dryvit egy külső hőszigetelő rendszer, amely kiválóan alkalmas az épületek homlokzatának javítására és szigetelésére.

A tapétázás egy időtlen és kreatív módja az otthonok, irodák és más helyiségek díszítésének. A tapéták széles választéka lehetővé teszi, hogy személyre szabott stílust és hangulatot hozzunk létre a térben. Ezenkívül a tapétázás nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem funkcionális szerepet is betölthet, mint például a falak hőszigetelése vagy azok védelme a kopástól.

construction 33
construction 33

Konzultáció és egyéb folyamatok

Hívjon még ma!

A konzultáció kiemelkedő fontosságú lépés, amikor valaki szolgáltatást kíván igénybe venni.

A konzultáció egy értékes folyamat, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy mélyebben megismerjék egymást és együttműködjenek a közös célok eléréséért. Legyen szó üzleti kapcsolatokról, szakmai tanácsadásról vagy szolgáltatás igénybevételéről, a konzultáció segít tisztázni az elvárásokat, egyeztetni az igényeket és megteremteni a szükséges egyértelműséget.

A projekt menedzsment segíti a szobafestő projekteket hatékonyan irányítani és optimalizálni, így elősegíti a kiváló minőségű munka elvégzését időben és a költségvetésen belül.

A kivitelezés az építőipari és számos más szakmában elengedhetetlen fázis, ahol a tervek és tervezetek valóságossá válnak. 

Kérjen árajánlatot!

Árajánlatunk: Költséghatékony megoldások, kiváló eredmények.

construction 12

KAPCSOLAT

Árajánlat kérésnél kérem adjon meg minél több információt, adatot amely segíthet egy pontosabb árajánlat elkészitésében.

Telefon

+36 30 986 9878